Doina si Adrian

Prima sedinta foto la care am participat in calitate de fotograf - prima provocare...
De ce?
Pentru ca trebuia sa fiu mai bun decat saptamana trecuta, atunci cand participasem alaturi de Marius la primul meu eveniment in calitate de fotograf profesionist. Pentru ca nu este usor sa tii pasul cu Marius (experienta il face sa fie rapid si concis cu subiectii fotografiati), pentru ca mirii nu dispun, aproape niciodata, de timp suficient pentru sedinta foto (cu atat mai mult, nu pot astepta ca eu sa "ghicesc" setarile optime ale aparatului), pentru ca asteptarile mele referitoare la calitatea fotografiilor cresteau deja (participasem la primul curs de tehnica si arta fotografica), pentru ca pur si simplu sunt prea exigent cu mine insumi.

Pentru Adrian si Doina
Va urez o viata plina de impliniri si bucurii, casa de piatra si sa ne vedem cu bine!
















23 de comentarii:

  1. Imi place mult scara in spirala si pozitia ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. culori frumoase,si locatia interioara te-a ajutata foarte mult ..poate verdele de pe iarba putin cam aprins, in rest EXCELENT!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt aprecieri si sugestii. Recunosc faptul ca ultima postare a fost incheiata pe la ora 02.30 a.m. si am fost cam obosit. Ochii obosesc si ei...
    Voi incerca sa dau ascultare pe cat posibil sugestiilor.
    M-ar ajuta daca in locul unei postari anonime as avea un ID. Comunicarea ar decurge altfel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok.
    Problemele s-au rezolvat. Multumesc din nou pentru sugestii. Voi ma ajutati sa-mi imbunatatesc workflow-ul, astfel incat sa pot evolua continuu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca in sfarsit pot sa-ti admir "lucrarile". Mi-au placut tare mult pozele si de-abia astept sa mai vad si altele. iti doresc succes si.... de-abia astept sa ma marit...

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pt. aprecieri, Oana.
    Si eu astept cu nerabdare sa va vad in sfarsit casatoriti, sa depasiti stadiul de zvon.
    Multumesc mult pt. aprecieri. Nerabdarea voastra de a vedea si mai multe "lucrari" imi provoaca o "sete" si mai mare pt. fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Ai dovedit ca daca ai rabdare si pasiune poti muta muntii din loc. Cam asta e diferenta intre cum erai la prima nunta la care m-ai insotit si unde esti acum. :) Sunt sigur ca e loc de mult mai bine, desi chiar si acum pot spune ca nu stai rau deloc. :) Sa-ti spun un secret: si eu mai am muuulte de invatat si cateva lucruri pe care mi le-ai spus mi-au fost de folos, sa stii! :) Multumesc si din nou felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc din suflet, Marius si promit sa nu ma opresc aici. Si tu mi-ai deschis mintea in multe directii, iar faptul ca m-ai acceptat ca asistent atunci cand aveai deja 3-4, pt. mine va insemna intotdeauna un gest deosebit pe care nu-l voi uita niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Come on... hai sa lasam sentimentalismele. :)) Avem de lucru! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim Marian! (Btw, eu credeam ca te cheama Marius :) )
    Pozele sunt frumoase, I'm impressed!
    Preferata mea e cea pe scari in care eu ma intind peste trena.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoase fotografiile! Felicitari!!! :O)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, Doina
    Multumesc mult. Faptul ca esti impresionata nu ma face sa cred decat ca mi-am facut treaba bine, desi eram abia la prima sedinta foto la care luam parte. Posingul este meritul lui Marius, eu am incercat sa gasesc unghiurile cele mai interesante.
    De chemat ... ma cheama Marian, dar nimeni dintre cunoscuti nu imi spune asa. Toti ma stiu de Marius. M-am gandit ca ar fi timpul sa ma folosesc macar o data in viata de numele meu adevarat.
    Pe langa prima fotografie (cea de pe trena), ma dau in vant dupa cea cu planul larg, unde se vad coloane pe stanga si pe dreapta si scena din spate.
    Meritul tau este ca ai avut expresii f. naturale si ideale pt. situatiile de posing pe care noi le-am fotografiat.
    Va salut pe amandoi si va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa sa va fotografiez.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc, Rita
    Ai rabdare ca mai am putin si voi posta si sedinta voastra.
    Sa stiti ca fotografia cu caprita care v-a asistat la sedinta, este deja celebra.
    Salutari lui Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  14. Serios? Ma bucur!!!
    Abia astept s-o vad... :O)
    Sunt convinsa ca ati facut treaba buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-au iesit cateva cadre memorabile. O sa vedeti ...

    RăspundețiȘtergere
  16. dupa nivelul fotografiilor din interior nu pare ca esti chiar asa incepator precum spui. Iti dorim mult succes cat mai multa insipiratie!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc, Zoli si Afina, dar avand in vedere ca fac fotografie la nivel profesionist de doar 4 luni, ma pot considera novice in comparatie cu experienta voastra. Cursurile de fotografie m-au ajutat foarte mult sa evoluez. Am dorit sa fac aceasta meserie in cunostinta de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  18. :)) Eu cred ca acele cursuri de fotografie te-au ajutat mult mai putin sa evoluezi decat lucrul "pe teren". :) Nu spun ca teoria nu e importanta, dar cursuri se fac de cand lumea si pamantul. Bine, vorbesc eu... nu prea mi-a placut scoala, recunosc! :) Dar nu pentru ca nu as fi vrut sa invat, ci pentru ca sistemul e foarte prost. Calculeaza cate fotografii ai tras la evenimentele la care m-ai insotit si cate la curs. Cred ca proportia e de cel putin 15 la 1, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Ai foarte mare dreptate Marius. Norocul meu este ca am avut sansa sa le pot face pe ambele in paralel. A fost o sansa enorma sa te cunosc si sa ma accepti sa lucrez impreuna cu tine. Si pe aceasta cale iti multumesc din nou!

    RăspundețiȘtergere
  20. Superbe fotografii!
    Locatia este de nota 10. Dar cel mai mult imi place scara in spirala. Tine-o tot asa! Vrem sa mai vedem!
    Cu mult drag, Daniela.

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult, Daniela! Cu siguranta o sa mai vedeti noutati. Pentru anul asta mai sunt 5 postari de facut.

    RăspundețiȘtergere