Alexandra si Mihai

Aceasta a fost prima mea nunta la care am participat ca asistent fotograf al unuia dintre cei mai talentati si mai promitatori fotografi din tara noastra, un om deosebit, modest si cu un suflet cel putin pe masura talentului sau. El este Marius Barbulescu.

Despre nunta nu pot spune decat ca am avut norocul sa particip la un eveniment special, plin de surprize placute si voie buna. Totul a fost deosebit de bine organizat, iar timpul pertrecut in mijlocul evenimentelor s-a scurs fara sa-mi dau seama. Mihai si Alexandra au fost atat de naturali, incat noi nu am facut nimic altceva decat sa surprindem povestea nuntii lor, exact asa cum a fost.

Pe aceasta cale tin sa le multumesc, de asemenea, lui Mihai dar si Alexandrei pentru ca mi-au oferit ocazia sa particip la aceasta zi de neuitat din viata lor.

Va urez casa de piatra si sa aveti o viata intreaga plina de impliniri si fericire!





















13 comentarii:

  1. Felicitari pentru pozele postate.

    Se vede ca ai dobandit tot mai multa experienta si spun asta fiind langa tine inca de la inceput.

    ionut (colegul tau)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult sarutul apasat, plin de foc!L-ai 'prins' natural?

    Mara

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Ionut

    Multumesc mult pt. ganduri. Promit sa fiu din ce in ce mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Mara

    Toti pupicii de la nunta Alexandrei si a lui Mihai sunt 100% naturali. Tot ce este surprins la biserica si restaurant sunt, in general, cadre "nearanjate".
    Ma preocupa sa prind cat mai multa naturalete si emotie in fotografiile mele.
    Multumesc pt. comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei Marian - sau Marius, ca eu asa te stiu :),

    Iti multumim frumos pentru fotografii si pentru ca ai fost alaturi de noi. Tine-o tot asa, parerea mea este ca ai luat un start promitator (si asta nu o spun ca si cum eu as avea cine stie ce experienta sau ca ar fi fost nunta mea) si ca ai toate atuurile sa fii un fotograf de nunti foarte bun.

    Cu drag,
    Mihai si Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut, Mihai

    Multumesc mult pt. cuvintele de incurajare.
    Din pacate nunta voastra a fost prima la care am participat si nu aveam suficienta experienta. Mi-as fi dorit sa scot mult mai mult din acea seara minunata, dar micile necunoscute legate de "tehnica din dotare" m-au cam tradat. Era doar a doua oara cand am folosit noul aparat.
    Legat de nume, de mic mi se spune Marius. Toti prietenii ma cunosc drept Marius Cristea, insa numele din acte este Marian. E o problema generala in familia mea. Nimeni nu este apelat pe numele real. Se fac si glume pe seama noastra, cum ca am lucra sub acoperire.
    Mai este si problema ca exista deja un nume celebru in fotografia de nunta (Marius Barbulescu) si nu se cade sa creez confuzie.
    Scuze pt. polologhie si multumesc din nou pt. cuvintele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fotografiile 1,3 si 9 sunt de colectie. Pentru reusita unei fotografii este nevoie de doua elemente. UN MOMENT deosebit si UN OM deosebit (de atent). Iata ce iese cand este omul potrivit la locul potrivit.
    Felicitari.

    P.S. Cum ziceai ca se numeste fotograful ala celebru? ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut, Cristi
    Multumesc mult pt. aprecieri. Ma simt flatat si imi dau curaj aceste cuvinte. Da, pt. mine, si nu numai, Marius Barbulescu este deja celebru.
    Nu cred ca este vreo mireasa care a fost in cautare de fotograf pt. nunta sa nu fi auzit de Marius. Eu cred ca este un mic Henri Cartier-Bresson in devenire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, Mariusica! Numele tau este deja de notorietate, mai ales atunci cand vorbim de un anumit standard al fotografiei de nunta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo fratioare, ma bucur mult pentru tine. Nu neaparat pentru pozele deosebite sau pentru aprecierile celorlati, care sunt de altfel indreptatite, ci pentru ca ti-ai gasit drumul... Asta e mare lucru. Fii consecvent si perseverent si cu siguranta iti vei depasi maestrul...
    Al tau,
    "cel mai vechi prieten" (cel putin asa cred) :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc mult, Mihai. Ma bucur mult ca iti place ceea ce fac. Si, intr-adevar, este mare lucru sa ai sansa de a-ti gasi, cu adevarat, menirea pe acest pamant. Fotografia este doar unul din drumurile care mi-au fost "aratate" in ultimii ani. Celelalte 2 sunt familia si familia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Era sa uit... Esti, intr-adevar, cel mai vechi dintre prietenii mei. Mi-ar placea sa putem spunem acelasi lucru si peste 40 de ani. De asemenea iti urez, ca si tu, sa-ti gasesti calea, daca nu ai facut-o inca! Te salut, Mihai!

    RăspundețiȘtergere