Carmen si Adrian

TSS

Va intrebati ce inseamna TSS?
Pai sa incepem cu inceputul. Colegul meu, Marius Barbulescu, trebuia sa faca postarea aceasta de la mare si cauta o alternativa la denumirea "americaneasca" a acestui tip de sedinta foto - Trash The Dress - TTD. La acel moment mi-am dat seama ca suntem pe aceeasi lungime de unda - si eu imi doream un alt termen ... mai neaos. Am stat, m-am gandit... si nimic. Insa, azi de dimineata mi-a sclipit o idee: TSS, adica: TRE' S-O STRIC! (ma refer la rochia de mireasa). I-am spus unui coleg despre trasnita idee, moment in care a izbucnit in ras, tinandu-l secunde bune. Atunci mi-am zis ca merita sa pun aceasta denumire, chiar si numai in gluma.
Trecand la lucruri mai serioase, stiam ca o sa merg cu Marius la acesta sedinta foto si am hotarat sa-mi scot si familia la soare intr-un mini-concediu de 3 zile. In ultima noapte am dormit cateva ore si, la 4 dimineata, eram deja in picioare, pregatit de imbarcare pentru a-l lua pe Marius din drum si a ne intalni cu Adrian si Carmen. Eu nu-i mai vasusem inainte. Am facut cunostinta cu ei abia la destinatie, desi am mers impreuna o bucata buna din drum (fiecare cu masina lui). Ce sa spun... Doi oameni "jos palaria": relaxati, zambitori, ascultatori - nu-i simplu sa faci orice-i trece fotografului prin cap. Mai simplu spus:
A fost o placere sa lucram cu ei!!!
Timpul a trecut fara sa simtim, desi eram pe plaja de pe la ora 05.00.
In final, multumesc frumosilor miri pentru amabilitate si le urez sa aiba o casnicie luuuunnga, lunga, fericita, sa fie inconjurati de o multime de prieteni si sa fie sanatosi!




















8 comentarii:

  1. Foarte misto,imi plac mult cadrele 7 si 8 !!

    RăspundețiȘtergere
  2. WOW!!! SUPERB! FELICITARI! :O)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, Rita si ma bucur ca inca mai esti cu ochii si pe blogul meu! Sper sa ma mai vizitezi si dupa postarea sedintei voaste!!! Glumesc, desigur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius, îmi plac toate poz(n)ele astea. Mai mult decât alte tizului tău, chiar, dar să nu îi spui şi lui.
    Şi mi-am dat seama de un lucru astăzi. Că îmi plac mai mult fotografiile acestea cu stricatu' rochiilor pentru că te lasă pe tine, ca fotograf, să îţi foloseşti imaginaţia şi să îţi dai frâu liber creativităţii; şi îmi plac mai puţin alea când TREBUIE să fotografiezi anumite lucruri...
    Ţi-aş spune să o ţii tot aşa, dar nu îţi spun. Îţi spun în schimb să te depăşeşti! Şi multă baftă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru complimente, Radu! Problema cu tizul este mai complicata... Eu mai am multa paine de mancat pana voi ajunge la nivelul lui Marius. In alta ordine de idei, pot accepta ca orice fotograf poate avea momente maxime de inspiratie, dar si unele mai ponderate. Iti multumesc pentru ca-mi urmaresti consecvent munca!

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Radu, e ok daca iti plac mai mult pozele lui, nu ma supar! :) Suntem diferiti si nu am nici eu pretentia si nici nu vreau sa plac tuturor.
    Nivelul la care sunt eu e relativ, Marius. Fiecare are drumul lui.

    RăspundețiȘtergere