Alina si Andrei

Destinatie - Targu Mures

In sfarsit, am reusit sa postez, dupa luni de asteptare, o nunta pe care mi-o doream foarte tare in portofoliu. Aceasta nunta poate fi incadrata cu succes la nunta anului 2010, din multe puncte de vedere: organizare, inedit, etc.
Daca ar fi sa numesc trei cuvinte care imi definesc stilul de a fotografia mi-ar fi foarte greu. Poate as ezita indelung. Poate ca inca nu am un stil. Dar daca cineva m-ar pune sa definesc in doar trei cuvinte nunta Alinei si a lui Andrei, nu as ezita niciun moment. Acestea sunt: eleganta, ritm, diversitate. Aceste trei lucruri au definit nunta lor de la un capat la altul. Chiar si dupa atat timp de la nunta lor am proaspat in minte aranjamentele florale, agitatia personalului pentru a termina ultimile pregatiri inaintea sosirii mirilor si a invitatilor, orchestra de muzica clasica, parfumul, muzica...
Dar mai bine va rog sa priviti singuri fotografiile si sa va faceti propria parere.
Si, desigur, nu as putea sa inchei aceste cateva cuvinte fara sa-i multumesc lui Marius pentru ocazia oferita de a putea lua parte ca fotograf la aceasta minunata nunta. Fara ajutorul sau nu as fi putut avea parte de atatea satisfactii profesionale, nu as fi putut cunoaste atatea locuri si oameni minunati. Pentru toate acestea iti multumesc, Marius!
Cum s-a mai si nimerit ca aceasta postare sa fie facuta in preajma Craciunului, nu pot decat sa va urez:
Sarbatori fericite, un an 2011 plin de impliniri, dragoste si, nu in ultimul rand, multa sanatate!
La Multi Ani!






































16 comentarii:

  1. frumos ... sunt foarte multe fotografii care mie personal imi plac tare mult :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Ionut! Ma bucur ca-ti plac. Sa stii ca m-am saturat chiar si eu de cand tot ma chinui sa postez...

    RăspundețiȘtergere
  3. wow..f frumoase pozele..te-ai intrecut oe tine. Iti dorim ca anul care vine sa fie cel putin la fel de reusit ca 2010. Sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta. Angelica&Marius

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Angelica si Marius! Multumesc mult pentru aprecieri si pentru urari! Sa fiti sanatosi si fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte, foarte tare! Poza cu elefantul e epica, doar ca nimeni nu o sa te creada ca era acolo. :) Pot sa confirm si eu, a trecut pe langa biserica cu un circ... pentru ca pare din alt film, asta e clar! :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este Marius. Deja am mari indoieli daca sa o mai tin. Multi se intreaba cum de era acolo sau unde am fost la aceasta nunta? Mai am varianta sa descriu povestea intr-un PS. Dar cred ca mai bine o scot. Mai stau putin si apoi cred ca o scot. Sau poate o sa se duca vorba ca, uite, un fotograf nebun are un elefant in postarea unei nunti!!! Sau mai bine-l scot. Ma mai gandesc... Nu stiu... Aaaa! Mai exista varianta sa o scot iar in locul sau voi lasa un mesaj de genul: aici era fotografia unui elefant, dar pt. ca nimeni nu m-a crezut ca facea parte din peisaj, intamplator trecand pe acolo, l-am scos. Ce zici? Apoi toti o sa spuna: Vrem sa vedem elefantul!!! Te rugaaaaam! Doamne cat am de munca si eu am chef de glume...

    RăspundețiȘtergere
  7. Super frumoase pozele!!!!
    Tocmai cand credeam ca am epuizat toate unghiurile posibile surprinse la nunta, ne-ai facut o surpriza superba.
    Compilatiile cu detalii sunt excelente, reflexia in masa de terasa cu noi doi e super si poza cu elefantul e de poveste (SA NU CUMVA SA O SCOTI)! E o conicidenta intr-adevar, dar coincidentele au intotdeuna un substrat si o semnificatie :)

    Multumim mult de tot. Ai facut o treaba de mare clasa. Singurul defect e ca nu e mai lunga postarea :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Alina! Salut, Andrei! Ma bucur tare mult pt. ca va plac fotografiile. Va multumesc pentru cuvintele frumoase, inseamna foarte mult pentru mine! Fotografiile sunt mai multe decat in postare si mai sunt multe reusite. Am incercat sa ma limitez la un anumit numar de fotografii si, crede-ma, mi-a fost destul de greu sa ma hotarasc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim! Eu una de abia astept sa le vad pe toate! Un an nou plin de reusite similare iti urez!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc si eu, Alina! O sa primiti in curand si fotografiile daca tot ziceti ca va plac:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, Monica! Stai sa vezi ce urmeaza anul acesta...

    RăspundețiȘtergere