Ramona & Marius - Nunta

O nunta de poveste - definitie: o nunta unde toata lumea se distreaza si danseaza pana in zorii zilei. Aceasta a fost seara de vis a doi oameni deosebiti: Ramona si Marius. Ramona, o fata cu de o finete cum rar mi-a fost dat sa vad, iar Marius, un baiat "de zahar" care a pus mult suflet in tot ceea ce a inseamnat organizarea nuntii lor.
Inainte de a lua parte ca "povestitor imagistic" la nunta lor, am mai participat la o sedinta foto, anul trecut, alturi de Marius Barbulescu, tot la Palatul Bragadiru. "Beneficiarii" fotografiilor au fost Doina si Adrian. La acel moment, mi-a parut rau ca nu am putut fi si eu prezent la o nunta in acea locatie minunata. Dar, Ramona si Marius, au avut incredere in mine si mi-au dat sansa sa fotografiez o nunta "plina" in Palatul Bragadiru, parca stiind despre regretele mele.
Va asigur ca pot continua asa mult si bine, numai ca le-am promis frumosilor casatoriti ca voi posta nunta lor in 30 min. si timpul se apropie de final, asa ca o sa ma grabesc si va invit sa vedeti fotografiile.

PS1: In dimineata cununiei civile, cum l-am vazut pe Marius, m-am dus la el si l-am intrebat:
- Eheeee, Marius! Cum este? Ai emotii? Am intrebat eu, convins fiind ca Marius tremura de griji.
El se uita calm si impasibil la mine si imi raspunde plin de sinceritate:
- Nu prea am emotii, Marian, decat in privinta fotografului...
Auzind raspunsul sau, am zambit amabil, fortat si m-am scurs pe langa piciorul sau drept, disparand cu coada intre picioare, prin multime.

PS2: De regula postez 35-40 fotografii de la un eveniment. De aceasta data am intrecut orice masura - am postat 54 de fotografii. Pur si simplu nu m-am putut opri. Nu stiu daca toate fotografiile au valoare pentru a fi postate pe blog, dar am dorit sa recreez firul epic al evenimentelor din acea seara de vis.






















































14 comentarii:

  1. Ramona & Marius9 iunie 2011 la 23:37

    Buna Marian,

    Am asteptat pozele cu nerabdare dar a meritat. Au venit ca o completare la bucuriile si fericirea pe care le-am simtit in toata perioada premergatoarea nuntii dar si dupa nunta.
    Pentru noi, nunta este un vis implinit si ne bucuram ca ati fost acolo ajutandu-ne, prin munca si talentul vostru, sa ne aducem mereu aminte de cea mai frumoasa zi ...
    Am ramas cu gandul la acea seara de Mai si speram ca si tu iti vei aduce aminte cu placere de noi.

    Multumim mult, pozele sunt minunate dar asta nu este tot ... urmeaza TTD, speram sa ne vedem cat mai curand :)

    Raspuns la PS1:
    stiam ce te asteapta:). Nu mi-a placut niciodata sa fiu fotografiat, astfel era greu de crezut ca o sa ma prinzi vreodata zambind indreptand camera spre mine. Suntem foarte multumiti de fotografii!. Imi permit chiar sa te felicit si in numele altor fotografi care au avut neplacerea de a ma avea ca "subiect":)

    O seara frumoasa!
    Ramona si Marius

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow!!!
    Cel mai complet comentariu pe care l-am primit vreodata de la cineva!!! Pentru asta, va multumesc din suflet! Simt ca nu m-am straduit degeaba. Simt ca am satisfactiile muncii pe care le-am visat toata viata.
    Referitor la PS1, desi nu mi-a picat bine, nu mi-am facut deloc griji ca nu voi putea face ceea ce am promis. Imi cunosteam stilul de lucru si potentialul. Erau lucrurile pe baza carora m-ati ales. Si sa va mai spun ceva... Desi eram la a doua nunta a sezonului si emotiile erau mari, in momentul in care am facut cunostinta cu Ramona, am stiut ca totul va fi ok, iar tu, oricum, erai baiatul serios care face putin pe durul, dar care, daca-l intelegi, poate fi un prieten de nadejde.
    Va multumesc, inca o data, pentru ca mi-ati dat sansa sa fiu alaturi de voi in acea seara de vis!

    RăspundețiȘtergere
  3. Colegele de serviciu10 iunie 2011 la 11:00

    Din poze reiese ca distractia a fost pe cinste, iar poza nr. 45 este cireasa de pe tort, ne-am fi dorit sa fim printre atatia barbati talentati!:D
    De la bun inceput am avut incredere in talentul tau, si nu uita ca suntem sustinatoarele NUMBER ONE!!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, fetelor!
    Trebuie sa recunosc faptul ca mi-ati dat de furca referitor la poza nr. 45. Tocmai acum cand am cea mai lunga postare, ma puneti sa numar 45 de fotografii:) Multumesc mult pentru increderea acordata si pentru faptul ca sunteti alaturi de mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari..te-ai intrecut pe tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Angelica! Asta imi propun la fiecare eveniment care urmeaza. Daca reusesc, asta ramane de vazut... Voi, cei care priviti fotografiile, hotarati daca progresez sau nu, pentru ca am foarte multe de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ha ha, felicitari Mariusica si Casa de Piatra! :) Ati avut un fotograf talentat si se vede ca a fost o nunta foarte frumoasa si plina de emotii :)

    Bravo Marian, foarte tari fotografiile! Si da, progresezi, iti spun asta foarte sincer :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult, Mihai! Si eu stau cu ochii pe tine si astept noutati. Te salut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Gata, nu mai afirm de nici un eveniment ca imi place cel mai mult, pentru ca fiecare postat mi se pare cel mai frumos. Trebuie sa recunosti totusi ca nu doar talentul tau e responsabil pentru aceste fotografii minunate...protagonistii au pregatit detaliile astfel incat sa nu le poti omite. Ca intotdeauna... o munca de profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmmmm... Ce as putea sa mai spun, decat ca iti multumesc din suflet, Monica, pentru ca, desi au trecut luni bune de la botezul vostru, inca imi mai urmaresti munca si chiar iti faci timp si pentru cate un comentariu care, nici pe departe, nu este scris in fuga sau doar de complezenta. Eu asta simt si, pentru asta, iti multumesc inzecit!

    RăspundețiȘtergere
  11. poze dulci ca o savarina!
    frumoooos

    RăspundețiȘtergere
  12. Andrei, sper ca nu vrei sa spui ca sunt siropoase pentru ca, in acest caz, ma las de meserie:)

    RăspundețiȘtergere