Oana si Daniel: After wedding - Photo Session

Cu aceasta ocazie inchei cea mai lunga sesiune de postari ale aceleiasi nunti. Cele trei postari au depasit, ca numar de fotografii, orice alta nunta postata de mine pana acum.
A fost cea mai istovitoare calatorie pe care am facut-o pentru vreo sedinta foto. Am parcurs, impreuna cu Oana si Daniel, sute de kilometri, in doar doua zile, bifand patru locatii aflate la peste 70-100 km una de cealalta. In cele doua zile, toti am dormit doar trei ore, dar, cu toate acestea, nimeni si nimic nu ne-a oprit sa ne distram si sa incercam sa dam tot ce am avut mai bun in noi. Poate doar stomacul meu care nu suporta serpentinele decat la volan.
Drumul de intoarcere a fost ucigator, parcurgand doua sesiuni de serpentine, fiecare kilometru parcurs parand a nu se mai sfarsi.
In final, am ajuns cu totii bine acasa. Eu am dormit neintors, continuu, timp de 14 ore!!!
Dragi privitori, aceasta este isprava ce o facuram noi: Oana, Daniel si subsemnatul. Sper sa fi meritat efortul imens facut de cele doua parti si sa ne bucuram cu totii de imagini.7 comentarii:

 1. Foarte Tari!Mi-au placut peisajele si ca sunt viu colorate pozele si aia unde se vad doar buzele e inedita! Monica

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte bine, Marius! :) Prima imi place cel mai mult, dar toate sunt faine! A meritat efortul. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Mama, ce frumos! Sa primesc felicitari de la sot si sotie si sa mai fie si fotografi... ce sa zic, decat: multumesc, multumesc!
  Se pare ca tot ce este mai colorat atrage mai tare. Asa este si in natura, in lumea insectelor, animalelor, etc.
  Marius stia asta inaintea mea:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Cornelia Chirita30 iulie 2011, 09:26

  Felicitari Marius! Aprecierile mele sunt minuscule fata de cele primite de la profesionisti, dar...... ma surprinzi in mod placut de la o postare la alta......Felicitari inca o data.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc mult, dna. Cornelia! Felicitarile de la oamenii obisnuiti sunt cel putin la fel de pretioase pentru mine, numai ca nu mi se intampla foarte des sa primesc complimente de la fotgrafi si sa mai fie si sot si sotie. Cat despre postari... si eu imi propun sa ma surprind pentru ca daca as sti ce iese dinainte, probabil totul ar deveni monoton. Va multumesc, din nou, pentru vizita!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumoase..a meritat din plin efortul vostru. Pozele cu caii sunt preferatele mele :)
  Peisajele surprinse de tine arata ce tara frumoasa avem! Bravo, Marius!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc foarte mult, Angelica! Si mie tot pozele cu caii imi plac cel mai mult:) Tara este superba... timp sa avem sa o vizitam.
  Iti multumesc pentru vizite!

  RăspundețiȘtergere