Gabita si Cristi: After Wedding - Photo Session

O postare fulger a sedintei foto care a avut loc dupa nunta Gabitei si a lui Cristi...
Sedinta foto care a fost la un pas sa nu se mai desfasoare pentru ca cei doi indragostiti au ajuns in ultimul moment la portile cetatii, chiar inainte ca paznicul sa inchida orice cale de acces in cetate. Noi, fotografii, eram deja cu aproape o ora inainte in interiorul cetatii si cercetam imprejurimile. Nu ne-a fost usor sa obtinem aprobarea pentru a fotografia in interiorul cetatii. Am aflat la fata locului ca trebuia sa cerem aprobare de la Primaria orasului Brasov pentru a putea tine o sedinta foto "pro" in interior. Ne-am descurcat pana la urma dupa multe rugaminti si multa diplomatie, dar riscam sa pierdem totul. Pana la urma totul a fost ok si am avut aproape doua ore la dispozitie pentru a obtine cateva cadre mai deosebite.
Dragii mei, Gabita si Cristi, acestea sunt fotografiile si sper sa va placa!
Va multumesc pentru ca ati avut incredere in mine, desi in primavara aveam un portofoliu aproape egal cu zero. Sper ca increderea investita in mine sa va fi fost rasplatita...
Inca o data, va doresc sa fiti fericiti si fiti siguri ca o sa fiu la botezul bebelusului vostru!
















4 comentarii:

  1. Cornelia Chirita23 august 2011 la 12:58

    Felicitari Marius! si nu spun asta pt ca am fost, oarecum, la nunta, o spun pt ca le meriti. Sunt superbe atat acestea de la cetate, cat si cele de la evenimentul in sine.
    Superbeeeeeeeee!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De data aceasta nu am fost la fel de rapizi cu impresii, pentru ca suntem la serviciu si stii cum e...
    Iti multumim din tot sufletul pentru poze, sunt absolut minunate, ai reusit sa scoti in evidenta tot ce este mai frumos din noi si sa redai in tocmai trairile momentului.
    Multa bafta in continuare Marius, desi nici nu mai ai nevoie de urari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, dna. Cornelia! Ca de fiecare data, aveti grija sa ma flatati.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Gabita! Chiar si asa, ai fost cea mai rapida dintre toti clientii mei si pentru asta iti multumesc din suflet. Am nevoie mare de urari si de incurajari. Sunt un fotograf de moral :)

    RăspundețiȘtergere