Gabita si Cristi: Nunta

Pe Gabita si pe Cristi i-am cunoscut prin intermediul nasilor nostri, Cristina si Andrei, cei care, la aceasta nunta, le-au fost si lor nasi. Cum se spune am avut pile:) Dar mai este o vorba pe care nu o uit: "Sa nu faci afaceri cu prietenii"... insa eu m-am riscat.
Nunta a avut loc in Poiana Brasov, unde au aterizat toti prietenii lor din Bucuresti si nu numai. A fost placerea lor sa o organizeze in Brasov, desi nu erau legati de acest loc in mod special.
Petrecerea in sine a fost dementiala, presarata cu multe momente hazlii si multa, foarta multa distractie. A doua zi am plecat la sedinta foto, la Cetatea Rasnov unde am avut aproape doua ore sa scoatem cateva cadre frumoase.
In cele ce urmeaza, o sa vdeti de ce cred ca nunta lor a fost una dintre cele mai vii si mai hazlii!

PS: Socoteala inceputului de sezon, cand eram doar un incepator, nu s-a potrivit cu realitatea din teren si am ajuns sa predau fotografiile cu mari intarzieri, deoarece munca din weekend se prelungeste pe trei saptamani pentru prelucrarea fotografiilor, iar atunci cand vin doua sau trei sambete consecutive ocupate de nunti, plus ceva sedinte foto in cursul saptamanii, termenul se depaseste serios.
Pe aceasta cale, Gabita si Cristi, va cer scuze pentru intarziere si va multumesc pentru intelegere!













































































12 comentarii:

  1. Marius, pozele sunt absolut minunate, am retrait din plin momentele fericite de la nunta!
    Alegerea ta ca fotograf a fost inspirata, desi initial am avut un pic de strangere de inima stiind ca esti la inceput de drum, dar se pare ca nu e nevoie de foarte multa experienta atat timp cat exista suficienta inspiratie.
    Asteptarea pozelor a meritat din plin, sunt senzationale!
    Va multumim din suflet pentru tot, atat tie cat si lui Ionut si va dorim mult succes in continuare.
    Te invitam inca de pe acum sa ne fii alaturi si la botez!
    Cu mare drag,
    Gabi&Cristi

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte mult, Gabita!
    Cred ca ati castigat primul loc pentru cel mai rapid feedback al unei postari.:) Daca toti beneficiarii postarilor ar fi asa de promti ca voi, nu as mai sta atat pe ace pana primesc si eu de veste ca pozele sunt ok.
    Ai grija ca daca faceti gemeni, costul serviciilor este mai mare:) Glumesc, desigur!
    Va urez casa de piatra si multa fericire, sa va iubiti cat de mult puteti si sa fiti sanatosi si plini de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate poze ca de fiecare data, dar parca acum sunt un pic mai deosebite pentru ca am participat si noi la eveniment. Gabi si Cristi ati avut o nunta demna de invidiat si de copiat, Marius esti cu adevarat talentat. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Monica! Dupa cum ai vazut, v-am dedicat si voua cateva cadre.:) Sa stii ca le-as fi pus chiar daca nu va cunosteam pt. ca ati fost unii dintre cei care ati animat petrecerea. Multumesc mult pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un mare upgrade profesional, asa-i? Si de data aceasta ti-a iesit, asa ca nivelul de experienta a palit iar in fata talentului, pasiunii si perfectionismului. Felicitari proaspat-casatoritilor ca si-au pus baza in tine, dar si pt organizare (a fost un chef pe cinste). Bravo tie si asistentului tau pt ca ati intrecut asteptarile tuturor. Devine deja un cliseu la tine, vad ca esti setat pe "automat" sa surprinzi placut "audienta" mereu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc din suflet, Daniel! Nu stiu, dar comentariile tale au ceva aparte in ele. Parca suna intr-un fel "pro".:) Glumesc. Cred ca exagerezi putin cu laudele. Cred ca tine foarte mult si de gust. Dar ai dreptate in ceea ce priveste pasiunea si tendinta spre perfectiune, desi nu cred ca exista asa ceva. Iti multumesc din suflet ca, la ora aceasta tarzie, stai sa-mi privesti fotografiile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Consider ca fotografiile reusite sunt cele care transmit o poveste, iar ceea ce am vazut in postarea asta, este povestea unei nunti plina de veselie si de momente haioase, unde oamenii s-au distrat la maxim, mirii au fost foarte relaxati, iar tu ai fost pe faza pentru fiecare moment si pentru asta te felicit!
    P.S. Astept cu interes si urmatoarele povesti ... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta am incercat si eu sa fac, punand un numar cam mare de fotografii. Eu nu imi propun sa afisez doar fotografiile comerciale pentru ca imi pierd din identitate.
    Iti multumesc foarte mult pentru comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Marian (Marius)... sunt mandru ca acum un an de zile veneai cu mine oriunde te chemam doar ca sa prinzi un pic de experienta si curaj si acum... acum esti pe picioarele tale si un fotograf foarte foarte bun! Si stiu cate sacrificii faci pentru asta! In fotografiile tale vad ca pui suflet si ca nu obosesti facand asta. De tine sunt sigur ca o sa faci asta mereu cu bucurie si din toata inima. Bravo, Marius! Abia astept sa iesim la o cafea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Of, Marius... La cate ai si tu pe cap, nu credeam sa-ti mai faci timp si pentru mesaje emotionante... pt. ca ceea ce ai scris, chiar m-a miscat. La inceputul anului, in descrierea personala de pe un site de specialitate, scriam cateva idei de genul celor spuse de tine - ca in fiecare seara adorm cu gandul ca mi-e frica sa nu-i dezamagesc pe cei dragi. Altcineva mi-a spus ca nu da bine, ca nu este profi acea descriere. In acest moment, citind cele scrise de tine, imi dau seama ca sinceritatea, pasiunea, sensibilitatea sunt lucrurile cele mai de pret atunci cand iti propui sa-ti indeplinesti un vis si ca nu m-am inselat alegand sa pastrez acele cuvinte.
    Iti multumesc din suflet, Marius, pentru fiecare cuvant pe care l-ai "rostit".

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut, Didi! Si tu esti la fel de uimitor in ceea ce faci. Multumesc frumos pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere