Mona & Dragos - Logodna & Nunta




Bine v-am regasit!
Fac aceasta postare, cu mare intarziere, dupa o multime de evenimente unele mai fericite, altele mai putin fericite. Cel mai fericit eveniment este nasterea celui de-al doi-lea copil al familiei noastre, iar cele mai nefericite... nu are rost sa va intristez, dar merita sa stiti ca macar unul care era la un pas sa devina o drama s-a transformat intr-un eveniment fericit (prietenii stiu despre ce este vorba).
Aaaa... O sa incep prin a-mi cere scuze celor mai dragi oameni pe care i-am cunoscut anul acesta - Dragos si Mona. Imi cer scuze pentru ca eu, daca as fi asteptat fotografiile atat de mult, as fi intrat la idei: ori nu-l mai intereseaza de noi, ori s-a intamplat ceva cu fotografiile, ori...
Da, Mona si Dragos, va cer iertare pentru intarzierea astronomica, desi voi stiti bine cum au decurs lucrurile in familia mea!
Cam atat cu scuzele.
Sa va povestesc cate ceva despre acesti oamneni...
Am avut norocul sa-i cunosc datorita prietenului si colegului meu, Marius Barbulescu. El era ocupat in acea data si astfel am primit un "wildcard". Mona m-a contactat telefonic si m-a intrebat daca eu sunt liber pe 10 septembrie, iar eu nu aveam un raspuns sigur la acel moment. Am verificat si am revenit cu raspunsul afirmativ. Ulterior am aflat ca acelea au fost cele mai lungi secunde din viata ei (si acum ma simt atat de flatat...).
Ne-am vazut in zona Romana, intr-un barulet, unde am stat de vorba despre noi, despre cum vor decurge lucrurile. Inca de la primele fraze mi-am dat seama ca am de-a face cu niste oameni cu un bun-simt cum rar am intalnit. Conexiunea s-a facut imediat si ambele parti au plecat multumite spre casa.
A urmat sedinta de logodna pe care am facut-o in parcul Cismigiu si, la ceva timp dupa, a urmat drumul spre Targu Neamt, locatia nuntii lor.
Cred ca acest traseu imi va ramane in suflet pentru toata viata, desi este foarte greu si foarte lung si pana la nunta lor ma feream cat puteam de el. Mi-a ramas in suflet pentru ca tot ce tine de cei doi a insemnat o experienta fericita pentru mine, incepand cu modul cum am fost primit de catre familiile celor doi (ambii au niste mame... cum orice om si-ar dori) si pana la atentia si caldura permanenta aratata pe tot parcursul sederii mele la Targu Neamt.
Multumesc pe aceasta cale, din nou, Monei, lui Dragos, familiilor lor pentru ca m-ati facut sa ma simt cu adevarat important (desi eu nu obisnuiesc sa-mi dau importanta), pentru ca m-ati facut sa ma simt un fotograf mare (desi nici pe departe nu sunt), multumesc pentru ca m-ati tratat cu atat respect si intelegere, multumesc pentru ca imi sunteti prieteni!
Nu pot sa spun decat ca abia astept sa revad Humulestii, sa reintalnesc familiile celor doi si ca... va urez vizionare placuta!

PS: Foarte curand urmeaza si postarea sedintei foto de dupa nunta (maxim doua zile)
PS2: Multumesc Magdei Grecu, cea care mi-a fost alaturi, ca ajutor, ca suport pe tot timpul sederii noastre la Targu Neamt (sper ca in curand sa-si inaugureze si ea blogul de fotografie)!































































14 comentarii:

  1. Marius... foarte foarte bine! Pentru ca faci fotografie si cu sufletul, esti unul din fotografii mei preferati din Romania. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc mult, Marius! Ma simt onorat de cuvintele tale si ma simt fericit daca ceea ce spui se vede si in fotografiile mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ma gandeam ce e cu tine de numai postezi nimic. Felicitari pentru noua membra a familiei tale...de probleme ce sa zic, si eu am avut un an foarte prost...dar ma gandesc ca mai avem doar 29 de zile si se incheie.
    De fotografii...superbe ca intotdeauna...anul acesta ne-ai incantat privirile mult mai mult decat anul trecut(cu o singura exceptie, bineinteles :P). Cred ca stii ca esti printre preferatii mei, dupa Marius, bineinteles(fara suparare :) ).

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Angelica
    Esti o draguta, ca intotdeauna. Mereu ai cate ceva frumos de spus despre mine. Despre suparare... nu are cum sa existe. Eu imi stiu lucrurile bune pe care le fac, dar imi stiu si limitele de moment. Marius este prietenul meu si am ce invata de la el (2% si el invata de la mine, numai ca nu vrea sa recunoasca :). Te salut si iti multumesc din suflet pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  5. wow...wow2(adica la patrat):) Unele poze sunt chiar fooarte tari, iar mie imi plac mult cele imbinate, lucru pe care marius nu-l face. Ai avut idei buune sau si mirii au fost foarte deschisi..ne place!(Moniq)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Monica!
    Multumesc pentru cuvintele frumoase. Pot sa-ti spun ca eu veneam cu o idee iar ei rezonau imediat la ea. Daca ei nu erau deschisi, cu siguranta ca nu ieseau asa fotografiile.
    Multumesc mult pentru comentariu, Monica!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Marius!
    Foarte reusite pozele, am spus la fiecare pstarea a ta, ca ma surprinzi in mod placut de la un eveniment la altul...... aici surpriza a fost cu mult mai mare. Sufletul imaginilor vibreaza cand le privesti. Nu ma pricep prea mult la ceea ce faci tu...... dar rezultatul este o incantare atat pentru ochi cat si pentru suflet. Felicitari si multa, multa sanatate.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarut mana si multumesc pentru aceste vorbe!
    Sa stiti ca de aceasta data meritul creatiei mele se imparte 50-50% intre mine si cei doi miri. Nu pot spune in cuvinte ce fel de oameni sunt... Ei au ramas prietenii mei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase fotografiile! Asa cum ti-am spus zilele trecute, imi plac foarte mult incadrarile tale. Cat despre miri, subscriu si eu la ceea ce ai scris in introducere. Sunt niste oameni extraordinari si sper ca si eu, asa cat ma pricep, sa nu-i dezamagesc cu fotografiile pe care le-am facut si nici pe tine, de altfel:). Blogul o sa vina si el in iarna asta, sper ... cu ajutorul tau bineinteles :).
    P.S. Eu iti multumesc, Marius, pentru tot si pentru ca m-ai impins de la spate sa fac asta, pentru ca m-ai invatat, m-ai incurajat si m-ai sprijinit si ai crezut ca pot face ceva ok. Ramane de vazut acum cat este de ok :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru cuvintele frumoase, Magda!
    Stai linistita, nu o sa ma dezamagesti! Nu ai cum! Si eu am fost ajutat in partea de inceput a meseriei si stiu foarte bine ce inseamna sa ajuti neconditionat. Cand vei fi pe picioarele tale si te vei gandi la mine, va fi suficient, va fi cea mai mare multumire. Asa ca pune mana pe carte si da-i bice la invatat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandra/Mona :)4 decembrie 2011 la 16:27

    Pentru mine, fotografia este cea mai importanta marturie a evenimentelor pe care un om le intampina intr-o viata. Nunta este unul din cele mai de pret. Sunt acele cateva zile din care ai vrea sa ai imortalizata fiecare clipa, sa deti fiece moment din unghiul perfect deoarece, peste cativa ani, acestea sunt singurele care iti vor starni zambete de implinire. Plecand la drum cu toata aceasta motivatie, dar si cu emotiile de rigoare, am inceput sa caut acel "cel mai bun pentru mine", acea "dragoste la prima vedere". Si intamplarea a facut sa ajung la un blog al unui tip foarte de treaba pe care ulterior l-am cunoscut, Marius Barbulescu. Dar cum un alt motto dupa care ma ghidez in viata, si anume: nimic nu este degeaba, totul se intampla cu un scop, Marius nu mai era disponibil pentru data de 10 septembrie, si m-a indrumat, cu incredere, catre cel ce de acum ne va fi, nu numai fotograful familiei noastre ci si un foarte bun prieten: Marius Cristea. M-au impresionat foarte mult pozele sale si nu imi doream altceva decat sa poata sa fie langa noi la Tg Neamt pentru ca nu cred ca as mai fi putut gasi pe cineva care doar dupa cateva poze "rasfoite" pe blogul sau, sa zic "Asta vreau!" . Cu un gol in stomac, cu multe semne de intrebare, dar si cu mai multe secunde numarate am auzit prin telefon:"Da, pe 10 septembrie sunt liber". Imi venea sa fac dansul bucuriei: urma sa am langa mine fotograful pe care mi l-am dorit!
    Din prima intalnire cu Marius, mi-am dat seama ca vom colabora cu un tip cu picioarele pe pamant, fara pretentii, cu foarte mult bun simt si incarcat de pasiune pentru fotografie. Si de aici lucrurile au curs de la sine cu multe surprize placute din partea lui Marius: sesiunea in Cismigiu, sesiunea foto pentru after-wedding si ... Magda Grecu ;) . Ma gandeam ca voi fi un pic stingherita in fata camerei foto, ca poate nu ma voi simti in largul meu, dar atat langa Marius, cat si langa Magda, m-am simtit ca un peste in apa: pentru ca sunt niste oameni cu care mi-a fost drag sa vorbesc, pentru ca am reusit sa ne intelegem din priviri, fara prea multe explicatii deoarece stiau deja ce imi doresc, pentru ca sunt niste oameni deosebiti cum rar ai parte sa intalnesti.
    Ma uit la poze si nu ma mai satur! Sunt extraordinare! Nu imi vine sa cred ca din toata agitatia care a fost au iesit asa poze minunate! Imi e foarte greu sa spun ca am o preferata pentru ca toate imi sunt atat de dragi! Draga Marius, cu multa incredere sa pasesti mai departe! Esti foarte talentat si sufletul pus se vede in fiecare dintre imaginile de mai sus!
    Iti multumesc pentru ca ai fost langa noi! Iti multumesc pentru rabdarea pe care ai avut-o! Iti multumesc pentru minunatele amintiri ce cu mare drag am sa le pretuiesc mereu! Iti multumesc pentru prietenia care ne leaga!

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari Marian, pentru amintirile frumoase pe care le-ai oferit Alexandrei si lui Dragos. Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult, Bogdan! Mult succes si tie in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mona... ... .... nu stiu ce pot sa mai spun dupa un asa comentariu. Imi este greu sa mai vin cu ceva frumos... Totusi... va spun ca faptul ca am avut norocul sa va cunosc pe voi, a fost ca o bomboana de pe tort, o incununare a unui sezon in care am muncit enorm ca sa invat, ca sa imi fac un portofoliu. Voi sunteti genul de oameni care imi dau speranta ca ceea ce fac nu este doar pentru bani. Voi imi aduceti aminte de pasiunea pe care am avut-o pentru fotografie, inca de la inceput. Voi imi dati puterea sa incep un nou sezon cu zambetul pe buze. Pentru toate acestea va spun MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere