Anamaria & Laurentiu - Olanesti


Anamaria si Laurentiu sunt acei oameni pe care din clienti ii transformi cu usurinta in prieteni. Dupa un sezon intreg de fotografiat nunti este clar ca nu poti ramane prieten cu toata lumea, dar daca doua cupluri iti raman alaturi, atunci se poate spune ca esti un om norocos. Spun norocos pentru ca este greu in ziua de astazi sa-ti mai faci prieteni si este si mai greu sa-i pastrezi pe cei pe care deja ii ai din vremuri mai indepartate.
Pe cei doi i-am simtit "pe sufletul meu" inca de la prima noastra intrevedere, atunci cand am dorit sa-i am ca si clienti aproape cu orice pret. :) Si i-am convins...
Ziua nuntii lor mi-a oferit ocazia de a fotografia in locatii absolut superbe si pot spune cu mana pe inima ca, la  sedinta foto, am reusit unele din cele mai bune cadre ale mele de cand fac fotografie. Si eu ma entuziasmez destul de greu odata cu trecerea timpului pentru ca devin si din ce in ce mai pretentios cu propria-mi munca.
Am mai fost un norocos pentru ca ei au fost extraordinar de rabdatori la indicatiile mele si receptivi la ideile trasnite care imi treceau fulgerator prin cap. :) Si stiu ca nu este usor atunci cand te casatoresti sa mai fii si relaxat si surazator autentic. Dar ei au reusit toate astea, lasand toate grijile acelei zile undeva in spate.
Si nu in ultimul rand, ma bucur ca le-am cunoscut familiile, oameni cum nu prea intalnesti prin imprejurimile noastre, cele ale Bucurestiului, oameni plini de voie buna, oameni calzi si prietenosi pe care i-am simtit in permanenta aproape.
Pentru toate cele expuse mai sus si pentru mai mult de atat, va multumesc din suflet si va urez viata lunga, fericita, departe de necazuri si greutati!
























14 comentarii:

  1. Felicitari, Marian! Am vazut doar cateva fotografii in postarea ta (imi pot doar imagina cat de minunate sunt si restul), dar intr-adevar sunt cele mai frumoase fotografii facute de tine pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ancuta! Incerc sa acumulez cat mai mult pentru a creste mare. :)

      Ștergere
  2. Felicitari, felicitari, felicitari!!! Felicitari mirilor si casa de piatra, felicitari si tie Marius, pentru ca ceea ce ne arati, impresioneaza, fiecare imagine are sufletm sufletul protagonistilor dar, cu siguranta si din al tau. Mult succes in ceea ce faci!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, dna. Cornelia! Asa este, pun enorm de mult suflet in tot ceea ce fac si daca asta se si vede inseamna ca nu am muncit degeaba.
      Sarut-mana!

      Ștergere
  3. Extraordinare pozele Marius!! Bravo !!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte foarte frumoase, iar prima poza este dementiala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Madalina!
      Prima fotografie este si castigatoarea preferintelor mele, de aceea este pusa si ca prefata a postarii. :)

      Ștergere
  5. Laurentiu & Anamaria27 septembrie 2012 la 20:47

    Buna tuturor,
    Incepem micul nostru comentariu prin a-i multumi lui Marian pentru inspiratia desavarsita de care a dat dovada rezultand aceste poze pline de viata,dovedind totodata ca exista pasiune pentru fotografie.Cat despre legatura de prietenie,sentimentul este reciproc,un om modest dar care iti demonstreaza calitatile lui la cota maxima.
    Am ramas cu o impresie foarte buna si chiar ne-am dori sa pastram aceasta prietenie.Apropo,esti bine venit impreuna cu familia la Valcea si Brasov,chiar si in lipsa noastra :))).....recomandat ar fi vara la VL ,iarna la BV ....dar te las pe tine sa-ti alegi perioada:)))...
    Lasand glumele pentru mai tarziu,sa intelegeti motivul pentru care l-am ales pe Marian....odata cu nunta am intalnit foarte multi "Fotografi Critici",sa intelegeti de ce i-am numit asa : imi IMPUNEAU ca ei sunt THE BEST iar restul fotografiilor sunt praf,imi explicau niste detalii tehnice profitand ca nu suntem cunoscatori...inainte de prezentarea pozelor ne-au explicat ca detin aparate de ultima generatie....iar rezultatul lor a fost dezamagitor din punctul nostru de vedere,niste poze de o claritate exceptionala,dar ca si compozitie,imaginatie,total opusa de ce am vazut la Marian (vorba regretabilului Gheorghe Dinica adaptata la situatia de fata :"O poza care nu spune o poveste nu primeste laude!"...
    Cat despre Ciprian,am aceleasi cuvinte prietenoase......nu necesita multe explicatii avand in vedere ca formeaza o buna echipa cu Marian...apropo Cipri,CASA DE PIATRA si astept foto de la tine....sper ca ti-ai gasit fotograf :))))).....
    Stiu ca am obiceiul sa ma lungesc la vorba,dar pe final tin sa spun un singur lucru ,nu am ales nu numai un fotograf ci si un om deosebit care ne-a demonstrat bunul simt si profesionalism,de asta o sa-l recomand cu incredere tuturor prietenilor mei si nu numai.

    Laurentiu si Anamaria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama, mama, mama!!! Ce mai comentariu!!! M-ati laudat atat de mult de parca as fi scris singur acest comentariu. :)
      Ce sa zic... nu stiu ce sa mai zic... Din ce credeam ca nu o sa vad prea curand un comentariu de la voi, am primit cel mai... cel mai... comentariu. Chiar nu am cuvinte sa va multumesc... Dar totusi va multumesc din suflet si abia astept sa va daruiesc restul fotografiilor.
      In rest, fiti siguri ca o sa pastram legatura si relatia de prietenie. Poate chiar o sa va vizitam la iarna in Brasov. Ne-ar face mare placere, mai ales pentru ca, de cand o avem pe Maya, nu am plecat nicaieri.
      Va multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase si va urez sa aveti o viata plina de impliniri si dragoste reciproca!

      Ștergere
  6. Superbe!!! Fotografiile tale exprima emotie si sentimente!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andra! Stai sa vezi ce exprima sedinta voastra foto :)))

      Ștergere