Beatrice & Radu: Wedding - Galati



Fiecare dintre noi, cei care facem fotografie de nunta la modul profesionist, ne dorim sa avem norocul de a lucra cu oameni cat mai dezinvolti, cat mai... "altfel". In acest sezon norocul meu a purtat doua nume:  Beatrice si Radu, cu un mare plus in dreptul lui Radu pentru ca a raspuns afirmativ si a fost foarte indulgent cand a venit vorba de toate nebuniile pe care le-am facut la sedinta foto. :)
Fiind mai tot timpul plecati din tara, am vorbit destul de rar cu cei doi "frumosi-nebuni" si habar nu am avut ca voi avea ocazia sa lucrez cu doua personalitati atat de diferite de tot ceea ce intalnisem pana acum. Ne-am vazut abia in seara premergatoare nuntii, am baut o bere impreuna si ne-am simtit bine pana spre miezul noptii, punand la cale, pe loc, toate detaliile de a doua zi.
Sper sa-i indragiti si voi, asa cum eu deja am facut-o. :)

PS: 1. Dragii mei, Beatrice si Radu! Va multumesc din suflet pentru modul cum ne-ati primit, pentru rabdarea de a fi facut tot ceea ce ne-a trecut noua prin cap si, nu in ultimul rand, pentru felul vostru de a fi!
      2. Fotografia care prefateaza postarea este facuta chiar de Radu si pe aceasta cale ii spun ca sunt foarte invidios ca aceasta fotografie nu este facuta de mine... Daca as fi participat cu ea la concursul Fearless, cu siguranta as fi castigat unul din premii... si chiar nu glumesc. Ea reprezinta exact atmosfera acelei zile (desigur ca a fost regizat [partial] "posing-ul", dar distractia a fost autentica) :). Radu, ai potential! :)












































21 de comentarii:

  1. Marian... locul tau in fearless este pe deplin meritat! Nunta asta este demna de numele "fearless photographer"! BRAVO! Premiile nu vor intarzia sa apara. Imi place mult de tot! WOW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Marius! Imi fac incalzirea pentru ce inseamna Fearless. Pentru urmatoarea runda schimb tactica si sper sa agat si eu ceva. :)

      Ștergere
  2. Marian...ai niste postari minunate....una mai buna si plina de viata ca cealalta si ma faci sa imi doresc sa ma mai marit macar inca o data!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, Anca! Nimic nu ma bucura mai mult decat faptul ca "fostele mele mirese" inca ma mai urmaresc. :)

      Ștergere
  3. Inca o data ai confirmat ca poti transmite prin aceste instantanee bucuria, distractia si fericirea oamenilor la diverse ocazii. Si spun asta pentru ca am avut ocazia sa vad si alt gen de poze, nu numai de eveniment, in care ai surprins minunat aceste momente:) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Lucica! Esti draguta! Stai sa vezi cand o sa va trimit pozele facute la Oana!!! Sper sa reusesc in 2013 :)

      Ștergere
  4. Eu nu ma pricep la laude la fel de bine ca Marius :) dar ce am vazut mai sus este pu si simplu...
    GENIAL!
    Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice vine de la tine, Andrei, si nu este ceva de genul "prea multa dragoste pentru mine...", inseamna ca te-a impresionat cu adevarat. :) Lasand gluma la o parte, iti multumesc frumos!

      Ștergere
  5. Fotografiile sunt absolut superbe!!! Multumim mult, Marius! Eram convinsa ca te vei ridica la nivelul asteptarilor! :O) Mult, mult succes in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Love it, love it, love it! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte frumoase pozele Marius. Bravo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foaaarte frumoase, fotografiile tale transmit foarte multa bucurie. Ma distrez numai uitandu-ma la ele, fara sa fi participat la eveniment. Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Dana! Ma bucur ca reusesc sa transmit ceva frumos prin intermediul fotografiilor. Asta mi-am si propus de la inceput. :)

      Ștergere
  9. Absolut genial. mi-ar fi plăcut să fiu acolo parcă :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte tari. A fost foarte misto sa ne uitam la ele si fac parte dintr-o amintire foarte faina.
    Multumim. Dam mai departe.

    RăspundețiȘtergere