Oana si Daniel: Logodna si Cununie Civila

Oana si Daniel... 
Ce as putea sa spun, decat ca a fost cuplul care m-a solicitat din toate punctele de vedere, la maxim: creativitate, anduranta fizica si psihica. A fost cuplul cel mai pretentios pe care l-am fotografiat pana acum (Oana este oarecum si in domeniu - producator spoturi publicitare) si aveam doua alternative: sa o dau in bara sau sa realizez cea mai buna postare de pana acum. Eu cred ca am reusit cea de-a doua varianta, cu mentiunea ca mai urmeaza o postare, tot cu ei, realizata in trei locatii diferite, toate parcurse in aceeasi zi.
Sedinta foto de logodna a avut loc in Sibiu, dar, din pacate, am ajuns mult prea tarziu pentru a mai prinde cadre la lumina naturala. Astfel, am fost nevoit sa fotografiez totul la lumina felinarelor care ne ieseau in cale.
Pentru mine a fost cea mai consistenta experienta in multe aspecte.
Pentru ei, de asemenea, a fost foarte solicitant, dar au rezistat cel putin la fel de bine ca si mine, raspunzand promt la sutele de indicatii pe care le-am dat.
Pe aceasta cale, Oana si Daniel, va multumesc pentru faptul ca m-ati ales sa va fiu partas la frumoasele voastre evenimente si sper sa aveti o viata frumoasa, plina de impliniri si fericire!
Cu siguranta, ati pus una dintre cele mai mari caramizi la baza experientei mele de fotograf.













































8 comentarii:

  1. Cornelia Chirita15 iulie 2011 la 13:31

    Superbe!!!!! Fiecare postare este mai interesanta, deosebita si placuta. Felicitari Marius

    RăspundețiȘtergere
  2. fff frumoase fotografiile!
    felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarut-mana, Cornelia! Multumesc pentru aprecieri si multumesc pentru ca ma vizitati la fiecare postare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si tie, Rita, iti multumesc din suflet pentru pentru suport!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Dupa parerea mea de nestiutor in domeniu, pozele nu ar fi iesit la fel de spectaculoase daca ar fi fost facute ziua, sau mai bine zis nu ar fi avut nimic special.
    2. Fotografiile de la beauty salon sunt minunate; asta e o idee pe care nu am mai intalnit-o pana acum...mi-ar fi placut si mie sa o pun in aplicare.
    3. Astept cu nerabdare postarea urmatorului eveniment

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc foarte mult, Monica! Daca nu as fi facut fotografiile imediat dupa ce am condus cateva sute de kilometri, poate as fi avut sanse sa fac ceva mai multe fotografii reusite. Drumul a fost foarte obositor, cu peripetii (eu am rau de masina daca nu sunt la volan) si a trebuit sa ma lase pe mine sa-i conduc masina lui Dan. Iar referitor la fotografiile de la salon, in permanenta caut idei noi, inspiratie, dar ai nevoie si de noroc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut! Noi suntem mirii si ne pare rau ca iti scriem, Marius, la ceva timp dupa postare, insa am fost plecati.
    Ne place foarte tare ce a iesit, si sincer, fotografiile acelea de noapte sunt suuuupeeer!
    De fapt, asta e un fel de aperitiv tinand cont de cat material s-a tras pentru intregul eveniment.
    A fost o experienta extraordinara pentru noi, de fapt, a fost un fel de joc foarte frumos si foarte obositor. A fost ca o piesa in care fiecare si-a jucat rolul, fiecare a venit cu idei noi, idei frumoase, a fost un joc pe care noi il numim JOCUL DE-A FOTOGRAFIA :) si care ne-a placut foarte tare. Ce-i drept, nu a fost usor, a fost obositor, mai ales in partea de final si anume maratonul post-wedding (care va urma).
    Legat de aceasta postare, cea mai tare aroganta a fost ca a trebuit sa pozam vineri dupa starea civila in centrul vechi din Bucuresti, pe la ora 8 seara. A fost foarte ciudat ca toata lumea sa se uite la noi cum pozam si ne plimbam dupa noi cu un fotograf si 2 operatori...,insa e o experienta pe care n-o sa o uitam niciodata :)
    Noi am stiut de la inceput ca Marius are talent si ca poate sa faca o treaba extraodinara, ceea ce a si facut.

    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow! Ce comentariu complex!!!
    Asa este, au fost cele mai solicitante momente din scurta mea viata de fotograf. Si voi, mi-ati depasit orice asteptare legata de rezistenta la oboseala si stres. Poate oamenii nu stiu, dar am avut 4 locatii unde am tras si toate intr-o singura zi. Ma refer aici si la sedintele foto care au urmat. Desi ne-a fost extrem de greu, sunt convins ca a meritat efortul pentru ambele parti.

    RăspundețiȘtergere