Lisiana si Catalin - Nunta

Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai...
O sa incep totusi cu inceputul...
Nunta Lisianei si a lui Catalin a fost genul de nunta la care as vrea sa particip, din orice postura, in fiecare weekend!!! Nu exagerez cu nimic spunand acest lucru. Nu este nici macar un compliment adresat celor doi. Pur si simplu m-am simtit atat de bine, incat aveam impresia ca ma aflu la nunta unor prieteni vechi. Si ma refer, aici, la toti participantii de la marea petrecere.
Pentru mine, a fost prima nunta a unor miri de alta religie decat cea ortodoxa si mi-am dorit foarte mult sa surprind momentele "mai altfel" de la ceremonia religioasa. Din pacate, atat pentru miri, cat si pentru mine, exact inaintea inceperii ceremoniei, a inceput o ploaie sanatoasa. Toate aranjamentele facute pentru afara, au fost utile pentru fix 5 minute. In momentul inceperii ploii fiecare a fugit sa se adaposteasca pe unde a apucat - eu si Ionut, colegul si asistentul meu, ne-am adapostit sub copaci. Problema a fost ca nici nu am fost pregatiti pentru ploaie, fiind nevoiti sa improvizam cu pungi pentru a ne acoperi aparatele. Din acest motiv, poate multe cadre de la ceremonie par monotone, dar, pe aceasta cale, ne cerem iertare, tuturor!
Petrecerea a fost de vis, cu formatii cantand live si oameni pusi pe distractie.
Nu voi incheia fara sa urez tinerilor casatoriti:
Casa de piatra, multa sanatate, sa va iubiti enorm si sa fiti sprijin unul altuia, pana la adanci batraneti!









































































18 comentarii:

  1. Cuplul este foarte simpatic, iar tu..esti ..esti..nu am cuvinte..!!
    Dupa ce am vizionat pozele, fara nicio modestie, mi se par cele mai reusite poze de pana acum..sunt foarte originale!
    Bravo!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, Alina! Asa este, Lisiana si Catalin au fost asa cum viseaza orice fotograf: mereu cu un zambet sincer pe buze, pusi pe chicoteala si distractie, amabili cu toata lumea. Si, de aici, se intelege ca totul a decurs mult mai usor pentru mine. Cea mai mare parte a aprecierilor li se cuvine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cornelia Chirita9 august 2011 la 09:58

    Orice cadru surpins de aparatul de fotografiat manuit de tine imi da emotia si senzatia ca traiesc acel eveniment. E usor de deslusit fericirea impatasita de protagonistii evenimentului, iar pasiunea si implicarea ta in ceea ce faci, imortalizeaza perfect sentimente, trairi,veselie si fericire. Stii ca sunt vizitator fidel al site-ului tau si ma surprinzi in mod placut de la un eveniment la altul.
    As fi bucuroasa sa poti surprinde si evenimentul de anul viitor din familia mea.
    Felicitari si mult succes in ceea ce faci. Ferice de cei ce te-au initiat.... sigur au cu ce se mandri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si dvs, D-na Cornelia, imi umpleti sufletul de bucurie la fiecare mesaj pe care mi-l scrieti neconditionat. Asa este, mi-am dorit sa nu ma fac de ras atunci cand am fost recomandat de cineva, iar telul meu este sa devin mai bun, de la o postare, la alta.
    Din pacate nu stiu ce eveniment aveti anul viitor. Imi pare rau... Dar, daca imi spuneti din timp, o sa rezerv data.
    Va pup si sper sa ne mai auzim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!!! Fotografiile sunt superbe!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult, Rita! Multumesc si pentru vizite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stefan Ungureanu10 august 2011 la 22:56

    Superb Marian :X:X: felicitari..aia cu mine adormit pe masa e senzatie:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Stefan! Ma bucur mult ca va plac! Sa stii ca imi este dor de voi si ma bucur sa va mai "aud" din cand in cand. Oricum, dupa ce ma mai eliberez, cu siguranta o sa vin sa va mai intalnesc. Stiu de unde sa va iau:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poze foarte frumoase! Felicitari fotografului! Insa a fost "ajutat" de oamenii prezenti precum si de cadru!

    S.I.T.
    alfAOmega, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc frumos! Asa este, aveti dreptate. A fost un cumul de factori.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu trebuia sa dau LIKE prima dar cum nu am nici calculator nici net momentan.. e mai greu :))
    Multumim pentru poze,sunt foarte frumoase!
    Abea asteptam sa vedem si restul pozelor si sa facem sedinta foto!

    RăspundețiȘtergere
  12. Este bine si asa, Lisiana! Oricum am aflat de acum o saptamana ca va plac fotografiile, asa ca stai linistita! Dar la sedinta foto nu va mai iert:). Glumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte faine pozele Marian. Ma bucur pentru ei/tine/noi. A fost extraordinar si o atmosfera surprisa foarte fin in pozele tale. La mai mare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Super, Marian (Marius)! Ma bucur ca ai fost tu acolo... acum stii nu numai din povestite de ce mi-a placut atat de mult (poate cel mai mult) nunta lui Amy si Cristi de anul trecut. Imi pare tare rau ca nu am fost eu in locul tau acolo... sincer! Dar ma bucur pentru tine! ;) La fel de sincer! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Salutare, Cristi! Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari! Cu exceptia ploii, chiar a fost totul la superlativ!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce coincidenta, Marius, sa scrii chiar dupa Cristi, cel la a carui nunta de poveste ai fost!!! Stiu ca esti sincer si stiu ca te-ai bucurat pentru mine:)

    RăspundețiȘtergere
  17. WOW! Fara sa exagerez cu nimic si fara sa am vreun interes sa te flatez, nu ma pot abtine sa nu afirm cu toata sinceritatea ca este cea mai TARE postare pe care am vazut-o. A fost o incantare sa privesc fotografiile, sunt pe gustul meu 100% si nu pot decat sa te FELICIT si sa-ti doresc sa ai cat mai multe postari perfecte, asa cum a fost asta :D.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult, Magda! Am avut norocul de un eveniment deosebit si de un cuplu de exceptie - plin de viata, natural. Deci nu este in totalitate meritul meu.

    RăspundețiȘtergere