Alina & Radu: Nunta

Nunta Alinei si a lui Radu a fost cea de-a 3-a nunta acontata pentru anul in curs. Pe buna dreptate, au fost ceva dificultati in a-i convinge ca sunt fotograful potrivit pentru a imortaliza imagini de la nunta lor. Avand in vedere portofoliul meu la acel moment, nici eu nu m-as fi angajat ca fotograf la un eveniment atat de important. Pana la urma au facut-o si sper sa nu le para rau. Intre timp, experienta mea a crescut odata cu nr. nuntilor, dar am si acumulat intarzieri destul de mari in predarea fotografiilor. Pe aceasta cale, va cer scuze, Alina si Radu, pentru intarzierile intervenite.:)
Despre nunta pot spune ca a fost organizata ireprosabil, atmosfera fiind incinsa la maxim de un dj strasnic si doua formatii de muzica. S-a dansat pana in zori, aproape fara intrerupere. Dar va las sa priviti imaginile si sa va faceti singuri o parere.
In final, urez mirilor Casa de piatra, multa sanatate si fericire si o casa plina de copii!




























































4 comentarii:

  1. Hei Marian, uite ca s-a intamplat ca postarea ta mult asteptata sa coincida cu plecarea noastra in strainataturi si asa frustare am avut ca nu puteam sa vad pe indelete de acolo pozele. Si uite ca a meritat asteptarea, m-am surprins iara in acele momente si mi-a placut tare cum ne-ai transpus emotiile si simtirile din acele clipe, asa ca trebuie sa spun ca nu regretam nicicand alegerea facuta, mai ales ca am avut ocazia sa te prindem intr-un moment in care-ti luai "zborul" Felicitari si aplauze la scena deschisa pentru tine!:)
    PS poza cu cocosatul de la Notre-Dame este fascinanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Alina! Ma bucura tare sa "aud" ca nu v-am inselat asteptarile. In mare parte, pentru frumusetea fotografiilor, este "de vina" atmosfera creata de invitatii de la nunta voastra. Eu doar m-am straduit sa fiu prezent peste tot, in acelasi timp:)... si, recunosc, stilul fotojurnalistic ma prinde de minune. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de fotografii la fiecare vizionare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, Marian! Iti multumim pentru eforturile tale si ma bucur ca am crezut in tine. Nu a trebuit sa te straduiesti asa de mult sa ne convingi, am stiut vazandu-ti cateva poze ca ai mai mult talent decat unii fotografi cunoscuti care fac asta de ani de zile. Foarte tare, tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Woooow! Rar se intampla sa primesc comentarii din partea ambilor miri. Ma bucur foarte tare, Radu, ca v-au placut fotografiile. Pentru mine asta este tot ceea ce conteaza. Eticheta poate sosi si mai tarziu :).

    RăspundețiȘtergere