Sorina & Catalin - After Wedding


Dupa cum v-ati obisnuit in ultima perioada, am postat destul de mult cu cei doi frumusei, Sorina si Catalin. Asa ca nu o sa mai pierd timpul cu introduceri si o sa va spun ca ei si-au dorit foarte mult o sedinta foto la mare. Concediul meu a coincis cu perioada in care ei isi doreau aceasta sesiune foto si cateva ore le-am dedicat porumbeilor, la apus, pe malul Marii noastre Negre. Nu o sa inchei inainte de a va spune ca mai urmeaza, in viitorul apropiat, inca o sesiune foto, tot cu ei...:)
6 comentarii:

 1. O idee excelenta in alegerea locatiei, superbi protagonisti si FELICITARI Marius. Ma lasi fara cuvinte..... Pasiunea, in schimb, isi spune cuvantul.
  Frumos, frumos, frumos !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumesc mult pentru aprecieri!
  Este cel mai rapid comentariu pe care-l primesc, avand in vedere ca am postat pe la 2.00 dimineata.
  Fara pasiune si speranta nu am avea puterea sa mergem mai departe, sa tintim mai sus...

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase fotografiile, pline de culoare si de viata!

  P.S. Imi place ideea cu sacoul. Da foarte bine :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Desi la inceput,am pornit cu inima indoita,deoarece am apelat la tine fara a-mi fi recomandat de cineva si fara sa vad in portofoliul tau o nunta anterioara,munca si profesionalismul tau mi-au oferit increderea totala pt a avea o buna colaborare si de aici a fost doar un pas pana la a lega o frumoasa prietenie . Iti multumim pt tot ce este intr-un cuvant Marius Cristea !

  RăspundețiȘtergere
 5. Da... Ce sa zic... Frumos... Nu ma asteptam la cuvinte atat de mari. Multumesc din suflet, Sorina!

  RăspundețiȘtergere