Oana & Lori - Nunta




Nunta in Bistrita... Wow! Cat amar de drum!? Trebuie sa recunosc ca sunt afon la tot ce inseamna geografie, orientare in spatiu, distante intre localitati, etc. Atunci cand Oana m-a contactat pentru prima data si mi-a dat detalii despre nunta lor, am acceptat fara sa ma gandesc la distanta pe care trebuia sa o parcurg precum si la restul implicatiilor legate de aceasta. Apoi, la cateva zile, am inceput sa studiez problema si, recunosc, am inceput sa ma panichez putin, punandu-mi intrebari si raspunzand singur... Ma intrebam: cate ore o sa fac pana acolo, ce gen de nunta o sa fie, oare este adevarata toata acea dezbatere despre sicanele dintre unguri si romani, cum o sa fiu primit, ce fel de oameni sunt mirii? Caci trebuie sa specific din capul locului: Oana este romanca iar Lori este de etnie maghiara :)... Si iaca am cunoscut si eu un "ungur"... Cred ca este cel mai simpatic dintre toti ungurii, cel mai calm si cel mai politicos. Da! A fost o placere sa fac cunostinta cu cei doi miri, cu familiile lor, cu Paula, careia ii multumesc pentru modul cum a organizat totul si cum ne-a tratat (cred ca si Paula este unguroaica :)), Ancai, sora geamana Oanei, si parintilor pentru caldura cu care ne-au inconjurat si tuturor celorlalti.
Si inca ma mai gandesc la nunta lor. A fost acea nunta ideala pentru un fotograf... Nunta de zi. Nunta care s-a derulat ametitor de repede. Nunta care nu a fost facuta de ochii lumii. Acea nunta facuta doar pentru ei si pentru prieteni. Caci va spun ca au fost foarte multi prieteni din cateva colturi ale lumii.
Am fost putin derutat inca din momentul in care am ajuns la destinatie pentru ca nu stiam de sora geamana a Oanei, nu stiam de ce se vorbeste in italiana, maghiara, engleza si acum nu mai stiu sigur, dar cred ca si franceza (se poate sa ma insel cu privire la franceza - am mers aproape opt ore cu masina).
A fost super sa o vad pe Anca venind cu bigudiuri in par sa facem cunostinta si apoi, dupa ce a iesit din living, la cateva minute, sa vina iarasi o fata identica fara bigudiuri si sa-mi spuna ca o cheama cu totul altfel - Oana... In fine, chiar am crezut ca sunt obosit dupa drum....
Nu va mai tin ca as avea prea multe de povestit si nu cred ca are nimeni rabdare sa citeasca, asa ca mai bine va invit sa vizionati fotografiile de la frumoasa lor nunta :)

PS: Un bun prieten, atunci cand ma plangeam la el ca nu am atatea nunti cate imi imaginam ca o sa fie anul acesta, mi-a spus:
- Marius, profita de nuntile cele putine pe care le ai si fa din ele cele mai bune nunti pe care le ai.

Iti multumesc pentru tot, Marius! Iti datorez enorm!

Ii multumesc si prietenului si ajutorului meu din acest sezon, Ciprian!
























































17 comentarii:

  1. Cornelia Chirita31 mai 2012 la 08:42

    Raman vesnica admiratoare si susutinatoare a postarilor tale extraordinoare. Desi te-am plictisit s superlativele mele, desi ma repet si probabil ca nu-i ultima oara..... FELICITARI!!!
    Frumoase poze, frumosi protagonisti....... destoinic si pasionat fotograf.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Marius! Ne-am simtit foarte bine la Bistrita si rezultatul a fost pe masura.
    PS: Multumesc pentru incurajari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca ne-am simtit bine, Ciprian!
      Referitor la multumiri, stii ca fotbalistii au o vorba:
      "Sper sa arat pe teren ca merit sa joc titular" :)
      Asa ca trage tare! Mai avem mult de munca si multi kilometri de parcurs impreuna :)

      Ștergere
  3. Oana Janosi Ciobotaru1 iunie 2012 la 19:04

    Multumim Marius ... si Ciprian, pentru CLIPA de eternitate, pentru profesionalism, pentru incurajari, toleranta, rabdare si pentru incredere.
    Si datorita voua, a iesit o seara (si o zi) de memorie!

    Cu drag,
    Oana si Lori

    PS. Eu, Oana - nu Anca - am fost cea cu bigudiurile in par in seara de dinaintea nuntii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar ... poze absolut superbe! Poate o sa ne vedem si la botez (cand va veni si vremea aia) ;-)
      P.S.: Koszi szepen (adica Mersi frumos) de complimente, ma faci sa rosesc in fata calculatorului :D.

      Ștergere
    2. Va multumesc din suflet, Oana si Lori!
      Cu totii ne-ati facut sa ne simtim la superlativ in acea zi si pentru asta va multumim iarasi!
      Dupa cum vezi, Oana, confuzia persista si acum dupa ce am scris randurile de mai sus. Semanati ca doua picaturi de apa. Singura diferenta vizibila in acea seara, a fost acea stare de relaxare a Ancai, datorata faptului ca nu ea era protagonista principala a evenimentului :)
      Cuvintele noastre au fost sincere, copii! Chiar am am ajuns sa va indragim mult si ne-ar face mare placere sa ne revedem.
      Pe curand Oana, pe curand Lori!

      Ștergere
  4. Eu sunt 25% unguroiaca, dar oare dupa ce se vede? am discutat noi despre asta?.. nu-mi amintesc deloc... totul s-a derulat ca un vartej de emotii, de bucurie si de dans, in care una dintre putinele constante erati voi, atat de permanent si de peste tot prezenti, incat la un moment dat am reusit sa va ignoram (in sensul bun al cuvantului :-) )
    Eu personal va felicit pentru asta, pentru ca nu e deloc putin lucru sa reusesti sa elimini prezenta aparatului din clipa fotografiei!! Pozele sunt... UAUU!!! Sunteti tari!

    Si va asteptam cu drag si la alte evenimente prin Ardeal, cu si mai multe carduri de memorie si baterii de rezerva... :-)

    PS: voi ati apucat sa si mancati cate ceva? in caz ca nu, sa stiti ca si mancarea este foarte buna pe la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula, cred ca ti-am identificat fratiorul (ma pot insela) si de aici presupunerea mea :)
      Aceasta nunta a batut orice record in materie de carduri. Au fost 64 GB umpluti. Asta inseamna enorm pt. fotografii in mare parte de 12 Mpx si 16 Mpx!!! Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum asa ceva. Dar am remediat problema si am dublat nr. cardurilor, imediat ce am sosit in Bucuresti.
      Si mai stiu ca femeile unguroaice sunt "zbir" lucru ce te-a ajutat mult la organizarea lucrurilor :)
      Mai stiu si altele, dar nu le pot face publice pe blog :)
      Iti multumesc pentru tot, Paula!

      Ștergere
  5. Anca Ciobotaru2 iunie 2012 la 09:54

    Marius si Ciprian, sunteti super! Aveti asigurat contractul pentru nunta mea cand (si DACA) o sa fie ... in Muntii Fagaras, in Bistrita sau in metropola Ardealului-Cluj - asta in cazul in care veti dori sa va mai riscati intr-o aventura prin Transilvania. Ne-ati surprins intr-un moment de "It's now or never!" pe care l-ati imortalizat superb.

    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ancutaaaaaaaa!
      Sunt atat de fericit si surprins sa primesc un comentariu din partea ta incat alerg in jurul scaunului de bucurie!!!
      Fii sigura ca as parcurge orice distanta ca sa mai vin in acea zona a tarii. Ne-am simtit minunat acolo, ne-am simtit inconjurati de caldura si multa atentie. Va multumim din suflet pentru zilele minunate petrecute alaturi de voi si nu trebuie decat sa fii sigura ca vrei sa-ti impletesti aspiratiile cu cele ale persoanei iubite. Noi vom fi acolo daca tu ne vei anunta din timp :)
      Va iubesc pe toti si va urez sa aveti o viata minunata!

      Ștergere
  6. Andra Niculae (Andra Croitoru)5 iunie 2012 la 14:04

    Extrem de frumoase pozele. Ca intotdeauna surprinzi esentialul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Andra! Mai am putin si ma apuc si de ale tale. Sa vezi atunci :)

      Ștergere
    2. Andra Niculae (Andra Croitoru)7 iunie 2012 la 12:33

      Abia astept! Dar nu te bat la cap pentru ca stiu ca esti si tu aglomerat! Oricum asta e si ceea ce iti doresc: la cat mai multe nunti, pentru ca astfel vor fi si mai multi oameni pe care ii vei bucura cu pozele tale!

      Ștergere
  7. Foarte faina postarea, Marius! Poza cu copilul care scoate limba... priceless! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Marius!
      Acea fotografie este si printre preferatele mele :)

      Ștergere
  8. Dear Lori, Thanks for sharing the link. Just loved the pics, they are very nice. Oana is very pretty! You two look great in the pics and I really enjoyed the glimpse of your fabulous culture! I wish you many many congratulations and wish you both a wonderful journey of togetherness. May you enjoy each and every moment of it. God bless you.
    Best wishes,
    Priyanka.

    RăspundețiȘtergere