Ina & Silviu - Cununie Civila & Nunta


Nunta Inei si a lui Silviu a fost organizata in spiritul obiceiurilor stravechi, in zona Buzaului, in sanul familiei. Este adevarat ca o astfel de nunta poate nu ofera luxul "Ballroom-urilor" din Bucuresti, dar in schimb te responsabilizeaza enorm. Din dorinta de a compensa lipsa luxului, atentia la detalii a fotografului sporeste substantial. Stii ca trebuie sa pleci de acolo cu suficiente cadre care sa fie pe placul mirilor, suficiente cadre care sa straluceasca in portofoliu. Nunta lor nu a facut exceptie de la aceste reguli si cred ca m-am intors acasa cu o zestre frumusica. Pentru ego-ul meu de mare fotograf in devenire, am strans cateva fotografii cu adevarat valoroase care isi vor face loc chiar si pe site.
In rest, Ina si Silviu ne-au oferit toata atentia de care aveam nevoie si mai mult decat atat. Familiile lor ne-au asimilat cu usurinta si ne-au inconjurat cu caldura. Ce sa mai... Ne-am bucurat ca am putut lua parte la acest frumos eveniment din viata lor. Sper ca fotografiile noastre sa-i bucure si sa le rasfoiasca cu placere tot restul vietii, iar daca ne vor chema sa ne facem treaba si la nunta de argint vom veni cu mare placere. :)




























12 comentarii:

  1. Si parca imi place mai mult decat la "Ballroom-urile" din Bucuresti. Mai mult sentiment :D.
    Felicitari cuplului. Felicitari, Marian!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, Sharp Shooters!

      Ștergere
    2. De aceeasi parere cu SharpShooterS Photography ;) Felicitari, Marian! Poze geniale, iar printre preferatele mele se numara cea cu fetita care danseaza si cea cu nuntasul cu piciorul in ghips :))

      Ștergere
    3. Multumesc mult, Roxana! Sincer iti spun ca acelea sunt si preferintele mele din aceasta postare. Acel altceva care poate face diferenta :) Important este ca oamenii sa aiba viziunea si intelegerea pentru a gusta astfel de fotografii :)

      Ștergere
  2. Cornelia Chirita2 august 2012 la 11:37

    Incantator! Privesti si simti muzica peisajului, pulsul si importanta momentului, simti vibratia trairilor celor imortalizati si pasiunea celui (echipei) care a ales clipa speciala pt a opri timpul in loc. Felicitari Marius, felicitari tie si celor care sunt alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarut-mana, dna. Cornelia! Si dumneavoastra gasiti intotdeauna cele mai "melodioase" cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Te asaltez si aici!! Multumiiiim din suflet..Pentru tot..pentru fotografii, pentru idei, pentru faptul ca te-ai lasat purtat in atatea locatii, atatia km..Multumim pentru incurajari si tie si lui Ciprian care ne zambeati de fiecare data cand nu stiam in ce directie sa o luam sau ne lasam batuti la cap de o batranica binevoitoare!
    Acum trebuie să ne apucăm de treaba să avem motiv sa te chemam si la botez:D
    Si nu uita, 7 iulie 2037 ai rezervata data pentru nunta noastra de argint!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pentru cuvintele frumoase, Ina! Esti la fel de haioasa ca si in fotografiile din postare. Eu va multumesc pentru ca ati avut incredere in ideile mele, pentru ca ati avut grija de noi pe tot parcursul sederii la Buzau. Va urez sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si dincolo de viata!

      Ștergere
  5. Fotografii minunate..asa cum ai tu grija sa faci de obicei :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana la nunta de argint, sa va cheme si la botez ;)

    RăspundețiȘtergere