Dana & George - Nunta - Caredy Luxury Ballroom



Inca de la primele discutii cu privire la cum va fi nunta Danei si a lui George am fost atentionat ca ei doresc ceva original, iesit din tiparul cotidian. Am fost de acord cu ei ca asta caut si eu sa fac la fiecare nunta, pentru fiecare cuplu in parte. Desigur, dupa cum bine stim, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar in ziua nuntii programul nu prea a coincis cu ce era scris pe hartie. :) Astfel am ajuns sa facem o prima sedinta foto pe fuga, iar dupa biserica, inca una, dar fara a mai beneficia de ravnita lumina a soarelui, insa ne-am descurcat cum am putut. Si din acest punct de vedere se poate spune ca a fost altceva decat obisnuiesc sa fac. :) Cu toate acestea, Dana si George au fost foarte receptivi la indrumari si, cu tot stresul acelei zile, am reusit sa facem impreuna cateva cadre dragute (spun eu) :).
Petrecerea a avut si partea ei cu surprize si emotii - George a interpretat la chitara o piesa ca pret al rascumpararii sotiei furate. A fost emotionant pentru ca stiu ce framantari a avut inainte de a ne incanta cu primele acorduri. Pana la urma totul a iesit cu bine si petrecerea a continuat cu muzica nebuna a anilor '90, dj-ul petrecerii reusind sa ridice majoritatea lumii de pe scaune. Momentele de muzica rock au intregit seara minunata, lumea plecand spre case rupta de oboseala, dar cu zambetul pe buze.
Una peste alta, eu cred ca am reusit cateva cadre originale, deosebite pe care va invit sa le vedeti.
Mirilor le doresc sa fie fericiti si vesnic indragostiti! Sa ne auzim cu bine! :)



































15 comentarii:

  1. Marian... ai cateva cadre ai foarte fearless! :)) BRAVO! Dupa cum am mai spus, din ce in ce mai bun si imprevizibil, ma surprinzi mereu! Cred ca e timpul sa intri si pe lista fearless, pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru incurajari si aprecieri, Marius! Promit sa ma inscriu si eu cat de curand. Nu vreau sa te dezamagesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tari cadrele.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, felicitari, felicitari!Sunt in asentimentul menortului tau, MARIAN BARBULESCU! Mergi mai departe, mai urca o treapta, priveste spre cer si pune titlul capitolului nou din viata ta profesionala - PASIUNE, FARMEC, ARTA. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Iti dau dreptate in toate privintele si eu, mai pus partea cu mentorul... nu sunt mentorul nimanui! ;) Ma mai striga lumea Yoda pe strada, dar cred ca din cauza ca semn un pic cu el! :))

      Ștergere
    2. Sarut-mana pentru cuvintele frumoase, dna. Cornelia! Partea haioasa ca ne-ati combinat numele (mie si "mentorului meu" :))si ati facut ceva nou: MARIAN BARBULESCU :))) Partea haioasa este ca planuim noi ceva... :)

      Ștergere
  5. Multumim mult Marian pentru aceste fotografii superbe..In ciuda mofturilor noastre :)) ai surprins momente foarte frumoase si inedite din cea mai importanta zi din viata noastra, de pana acum..
    Uite, vezi, cu soare fara soare tot ai reusit niste cadre deosebite care noua ne plac foarte mult, asa ca, Felicitari! :)

    P.S. Stiai cumva ca suntem fani Pink, sau a fost o pura concidenta coloana sonora din slideshow? O adevarata surpriza placuta :)

    Dana si George

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu va multumesc pentru increderea acordata, Dana si George!
      Referitor la soare, il iubesc foarte mult pentru ca el ma ajuta sa fac fotografii frumoase, iar atunci cand lipseste stiu ca asta se vede si in fotografiile mele...
      Habar nu aveam ca P!nk este preferata voastra (nu ati avut nici macar o melodie cu ea la petrecere :)), dar am mers pe intuitie si am facut cateva conexiuni :)
      Ma bucur tare mult ca am nimerit-o si cu slideshow-ul.

      Ștergere
  6. Toate pozele, ca de obicei superbe... dar batranica aia... m-a induiosat profund. La fel si fata care ii zambea copilului. Bravo Marius! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Andra! Fotografia in care apare batranica este si preferata mea. :) As fi deschis postarea cu ea daca nu era in format portrait (adica pe verticala) :)

      Ștergere
  7. a 11-a fotografie este pur si simplu geniala !!! un Big Like !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Madadalina! E pregatita pentru noua runda Fearless. :)

      Ștergere