Corina & Catalin - After Wedding



Aceasta sedinta foto a venit pe neasteptate pentru ca eu nu am fotografiat nunta celor doi. Au venit la mine pentru ca, neplanificand aceasta sedinta foto din timp, nu au mai gasit o data libera in calendarul colegilor mei, "baietii" de la Cromatica, care mi-au devenit si prieteni intre timp.
Pentru mine a fost o onoare sa-i fotografiez pentru ca am participat, in acelasi timp, si la un moment deosebit: Corina i-a facut o surpriza lui Catalin dandu-i de inteles ca este insarcinata. Asa am avut parte de ceva emotii autentice, care, coroborate cu cateva idei venite pe moment, au dat savoare acestei scurte postari.















8 comentarii:

  1. Impresionant, fascinant si emotionant! Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai presus de tehnica e inspiratia.
    Jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  3. multa pasiune, sincer la inceput nu ma asteptam sa iasa asa bine sedinta, mai ales dupa ce au pus gardu la castel :) si "paznicu" care nu a mai gasit "gaura" din gard. Chiar imi plac mult pozele o treaba reusita, culoare absolut minunata, actori de tot felul :). Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Catalin! Daca voi nu erati relaxati si dispusi la orice mi-a trecut mie prin cap, cu siguranta nu ar fi iesit atat de bine. :)

      Ștergere
  4. Si eu si Cata am trait atunci niste momente frumoase si emotionante si iti multumim ca ai fost alaturi de noi pentru a le transpune in aceste fotografii de vis.o sa ne aducem aminte mereu cu drag de aceea dupa amiaza.
    Corina :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de frumos, sa primesc comentarii din partea amandurora!!! Chiar nu ma asteptam... Iti multumesc din inima, Corina! Si eu imi voi aduce aminte de colaborarea noastra cu multa placere pentru ca au fost niste momente placute, chiar relaxante, petrecute impreuna. Va multumesc pentru cuvintele frumoase si va doresc sa aveti un bebe sanatos si frumos!

      Ștergere